A termelői szolgáltatások szerepe a helyi és térségi gazdaság fejlődésében - Gál, Zoltán; Molnár, Balázs; Nagy, Erika (Tér és Társadalom, 2002)
Jelen tanulmányban a szerzők a termelői szolgáltatások egy-egy térség gazdasági szervezeteinek működésében, fejlődésében, kapcsolatrendszereinek kialakulásában betöltött szerepét elemzik, mutatják be. Megállapításaikat a Baranya, Fejér, illetve Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, 2001-ben végzett empirikus felmérésre alapozzák, mely kutatás lehetőséget adott arra, hogy a termelői szolgáltatások terén megmutatkozó területi sajátosságokat, illetve különbségeket bemutassák, megmagyarázzák.